dimecres, 25 d’abril de 2007

Nou record!!

El divendres passat varem assolir un nou record d'assistència: 8 jugadors al voltant de la taula. La cosa marxa!Ara el problema el tenim en trobar jocs per a tantes persones alhora. Aquest divendres ho varem solucionar jugant al Heroquest. En Guillem va treure la pols a les dues caixes que tè del joc i es va posar ell mateix a dirigir la partida. Va resultar ser un Senyor del Calabós realment insensible als patiments dels herois que buscaven acabar amb el mal que s'amagava dins aquell laberint. Vegeu sino com disfrutava dirigint les bèsties monstruoses que rondaven per aquell subterrani.
Erem tants jugadors que no teniem prous figures per representar els nostres herois. Ens varem veure obligats a fer servir figures d'altres jocs. L'efecte final no és pas lleig, només una mica futurista.

Al final la partida es va guanyar sobtadament gràcies als conjurs dels nostres mags. Un conjur d'atravessar parets per trobar l'enemic i seguidament un conjur de geni per atacar a distància varen resultar ser la combinació perfecte per eliminar el bruixot malvat. Visca!


3 comentaris:

Pirates ha dit...

Una altre nit com aquestes i no se com ho farem per trobar un joc per tanta gent. Va ser perfecte

guillem ha dit...

Ara que ja a passat ho puc dir en realitat la faccio del Nord Ruben i Javier van trovar la manera d'entrar pero (privilegis del Master) els vaig ocultar una porta.
Ufff no podia dormir amb aquest engany a la meva conciencia.
La historia de juguem els divendres J.E.D.I. es va fent gran un company va marxar Adeu Javier fins aviat.

Tempestari ha dit...

Els privilegis del Master són incontestables.