dijous, 12 d’abril de 2007

Per fi!!!


Finalment ho hem aconseguit, el dia era una mica atípic, però ja hem jugat al Friedrich. La veritat es que la bona premsa que té es merescuda; les regles son molt senzilles i donna molt de joc. S'ha de dir que cadescú té els seus petiments, però l'estona va passar volant.
Aquest cop, el destí i els poders terrenals europeus, es van confabular en contra de Prusia; finalment el tretzé torn, tot i l'amable retirada Rusa, Suècia i Àustria no van concedir clemència. Segur que es tornaran a creuar les espases sobre les terres germàniques.

9 comentaris:

Tempestari ha dit...

Realment va ser molt gratificant poder estomacar a Prussia durant les 5 hores que va durar la partida. Ruben, ens ho vas posar molt difícil i per això la victoria final dels aliats va tenir més bon gust. Vols revenja?

ruben ha dit...

Vergonya us hauria de fer; veure com lluitava sol, que els anglesos em retiraven els subsidis dues vegades... tot i això continuar atacant.
La meva revenja serà veure com algú pateix portant prussia, ja m'ho sabreu dir ;-)

Hem de tornar-hi!

guillem ha dit...

Us deixo sols una estona i apa us poseu a jugar a coses series.

Pirates ha dit...

Hola Guillem, la pròxima vegada has de jugar a Friedich. T'ho recomano perquè es un joc suau i més per en Friedich.

ruben ha dit...

Va Anna, no siguis vergonyosa i digues que has guanyat les dues vegades que has jugat. Així es clar que un joc es suau.
La propera et tocarà de prussià.

guillem ha dit...

Que vol dir un joc suau que es facil? que no hi ha guerra?

Tempestari ha dit...

És facil per les regles però és dificil per les desicions que s'han de pendre (sobretot pel prussià, pobre de mi, tambè hem va tocar el rebre l'altre dia...). Guerres n'hi ha però és més de maniobrar que no pas de batallar.
Engrescador eh Guillem?
I de suau n'és molt. Si no portes Prussia es clar.

ruben ha dit...

Té raó en Tomàs, les regles del joc son molt senzilles i s'agafen ràpid. El repte es decidir en cada moment a quina potència enemiga t'has de dedicar i quan has de parar per passar a la següent.

Ens queden com a mínim un parell de partides. En les que el Prussià seran l'Anna i En guillem. Llavors si voleu repetir ja m'atreveiré a tornar-ho intentar

Tempestari ha dit...

Doncs mira, jo ho tornaria a probar portant Prussia. M'agraden els reptes!