dissabte, 30 de juny de 2007

Primer divendres de joc de l'estiu

Per començar la temporada d'estiu varem volguer probar un joc exòtic (quí sap si pensant ja en un destí per les vacances). Shogun! El joc del japó feudal.

Durant el desplegament de cada jugador en el taulell ja es va notar un augment notable de la tensió. Es preveien hostilitats inminents entre els diferents bàndols en els punts calents del mapa.
Però l'inesperada aparició d'una sisena jugadora no ens va permetre començar-lo perquè el joc és només per a un màxim de cinc persones. Però això no és cap problema per a un grup tant competent com el nostre i rapidament varem trobar una alternativa: Ciudadelas.


La partida va ser entretinguda. Les tàctiques personals de cada jugador es basaven en diferents nivells de pensament. Hi havien tàctiques molt primitives: algunes consistien en jugar la carta de l'Assassí sempre que fos possible i d'altres es guiaven completament per l'atzar. Desprès hi havien les tàctiques basades en el pensament psicològic superior. Ben mirat, el resultat final d'una i d'altra tàctica era molt semblant.

Un cop acabada la partida, encara varen quedar ganes de probar un altre joc: Modern Art.

Un bon joc de subastes, emocionant i viu. Els jugadors representen directors de museus que pujen per quadres de noves promeses del mon de l'art modern. Et podies enganxar els dits si pagaves massa per un quadre que desprès no era valorat tant com t'esperaves. S'ha de tenir ull!

2 comentaris:

rockmaden ha dit...

Esta clar que el Shogun a cinc jugadors el tenim pendent sera sens dubte una partida "tensa".

Del Ciudadelas que es pot dir que no s'aixi dit ,en tot cas resaltar que es important jugar amb jugadors del mateix nivell de coneixement de joc.

Del Modern Art he de confesar que en aquets moments es el meu joc preferit, agil divertit amb un final incert i que et fa estar en tensio tota la estona en especial quand veus que aquella magnifica obra d'art per la que has pagat bous i esquelles al final no val res.

Pirates ha dit...

annaModern Art no em va agradar gaire, li deixaré una altre oportunitat.