dilluns, 20 d’agost de 2007

Prussia va estar a punt!


En la quarta partida de Friederich, que va durar unes 5 hores, Prussia va fregar la victoria. Va aguantar més que mai, no recordo quans torns però ja faltava molt poc perquè França s'eliminès de la partida. En Friederich/Ruben va lluitar com només ell ho sap fer: fins a l'últim home. Fins i tot va fer servir els trens de subministres per parar les tropes enemigues. Inconcebible!

Quasi aconsegueix la victoria, però Austria/Silvana amb una estratègia de minimitzar riscs va donar el cop de gràcia i va acabar amb l'agonia de Prussia.

Les tropes de Russia/Tomàs van rebre de valent quan travessaven Polónia(varen perdre dos generals i un tren de subministres) i mai varen poder arribar a Prussia en condicions. Es volgueren revenjar però Prussia va jugar amb elles com gat i gos.

França/Tomàs va controlar bona part dels seus objectius força ràpid però mai va poder deslliurar-se del Duc de Cumberland que tambè es coneix com la mosca collonera hanoveriana.

En fi, molt bona partida, que ens demostra que guanyar amb Prussia pot ser possible. Això si, has d'estar disposat a patir (i molt!)

3 comentaris:

ruben ha dit...

Realment s'ha petit molt en aquesta campanya; tot i això no s'ha mantingut la llibertat de les terres germàniques. Això sí aquest cop els Suecs han estat controlats degudament i no han pogut fer altre cosa que pescar salmons a les costes del Bàltic. Tot i la victoria austriaca s'ha de remarcar el paper de França.

Pirates ha dit...

No m'ho puc creure!! jugueu sense mi!!! axò vol dir una cosa, a la proper joc això significarà la guerra

rockmaden ha dit...

Veig que el paper de Prussia es dels meus s'ha de plorar a veure si els altres sels estova el cor.