dijous, 29 de novembre de 2007

No es para

A més de les campanyes de divendres, amb en Tomas ens hem animat a recrear la segona guerra mundial en el teatre europeu. Estem jugant via mail al Battelfront/Strategic comando.
La veritat es que dona molt més del que sembla a primer cop d'ull.

Setembre del 1941. L'eix, gairebé ha "pacificat" el continent:

- Anglaterra, tossuda com sempre, continua sense avenir-se a ser Europea.
- En la campanya Russa s'ha produit una Blitzkrieg total en la que la Wehrmacht, ha pres Rostov/Vornonez, amenaça Moscou/Karkov i intenta encerclar Lenigrad. Arriscant molt, alt ja que ha deixat darrera seu Sebastopol, Kiev, Smolensk i Minsk amb un num importat de tropes ruses
- Al nord d'africa s'ha trencat el front de l'Alemein despres de que Anglaterra declarés la guerra a Irak.
- La guerra submarina es inexistent al participar tots els recursos navals en un enfrontament extenuant per els dos bandols.

A tot això America esta una mica enfadada i a punt d'entervenir.

Dades extretes del diari personal del SS-Hauptstrumfuhrer Kurt Kartofen

3 comentaris:

Tempestari ha dit...

Quí ho haguès anat a dir, però aquest joc està prou bè. Tè tot el que cal per jugar la segona guerra mundial des d'un punt de vista estratègic. Tecnologies; diplomàcia (molt simple, però hi és); unitats diferents per terra, mar i aire; generals; subministres; clima; etc.

I amb la opció de jugar per email, ens anem enviant els torns a mesura que els anem fent. Al nostre ritme.


Ara que s'ha destapat el front de l'est, el joc ha guanyat en intensitat. En Ruben ha fet una aposta arriscada. Li sortirà bè?

Espero i desitjo que el general hivern hem doni un cop de mà per frenar aquesta estampida de panzers!

Tempestari ha dit...

:(

La guerra s'ha acabat.
1943

:(

ruben ha dit...

Viktorien!!!!!


Despres de retornar al mar als imperialistes anglosaxons i mantenir el caucas fora de l'opresió bolxevic. Les nacions de l'eix inaguren mil anys de pau i prosperitat (per qui combregui amb nosaltres).

PD En un univers paral·lel la guerra ha tornat a començar amb un canvi de bandols. Ara esperem una victoria de les democàcies davant l'arrogància feixista.