dilluns, 24 de desembre de 2007

CRUSADER REX, el rei de les croades.

Excel.lent joc de blocs que recrea la tercera croada a Terra Santa. En aquella expedició els cristians liderats per Ricard Cor de Lleó es varen enfrontar als musulmans comandats per Saladí.

Per guanyar la partida has de controlar, com a mínim, quatre de les set ciutats importants de la regió. Tens sis llargs anys per fer-ho. Els musulmans s'han d'afanyar a agafar-les abans no arribin els croats i peregrins cristians des de l'altra banda del Mediterrani. En canvi, els croats han d'aguantar i esperar els reforços. A dins de les nombroses fortaleses que hi han a Terra Santa és un bon lloc on fer-ho. Ara bè, no val a badar. Si només s'estan quiets, els musulmans les aniran assaltant una a una. S'ha d'arriscar una mica i fer incursions contra els infidels quan es pugui o quan no hi hagi més remei.En la foto es veu Aleppo i Antioquia, ciutats controlades pels cristians (blocs taronges) essent assetjades pels musulmans (blocs verds). Pel sud s'apropen forces d'auxili: hospitalaris, templaris i peregrins. Arribaran a temps?

En Ricard Cor de Lleó és un dels reforços i tarda una mica en arribar. Això si, quan arriba es nota doncs és una de les millors unitats del joc (amb el permís d'en Saladí).

3 comentaris:

rockmaden ha dit...

Saladino reflexiona en su haima sobre los acontecimientos pasados y sobre el futuro que vendra.

CRUZADOS GO HOME !!!!

Tempestari ha dit...

Mentres esborra una pintada de la muralla de Jerusalem, Ricard Cor de Lleó reflexiona: "Ni musulmana ni jueva, aquesta terra serà cristiana. El temps hem donarà la raó."

ruben ha dit...

A veure si he de venir a posar ordre. Es que no us puc deixar sols que ja barrejeu la política i la religió.