dissabte, 26 de gener de 2008

LAST NIGHT ON EARTH

Zombis!!

Surten zombis per tot arreu!

De la morgue, del cementiri, del camp de blat de moro, fins i tot de la comissaria...

I tots aquests horrors erectes es dirigeixen lentament cap a la casa on uns adolescents americans estan a punt de fer-hi una festeta... El drama està servit.
La casa està envoltada.

La pudor de carn putrefacta s'escampa en l'aire de la nit.

No hi hà cap escapatòria possible.... pels pobres zombis!Perquè, armada amb un tallant de carn, la infermera Becky salta enmig dels zombis i provoca tanta carniceria que els fa retrocedir aterrits.

Esfereïdor!

4 comentaris:

JDA ha dit...

Doncs sí... Realment curiós quan veus fugir tots els zombis de la sexy infermera...

Això em recorda vagament a quan jugues al Zombies!!! i un dels jugadors esta a punt d'arribar a la xifra de 25 Zombies morts... De cop i volta tots els Zombies començen a córrer en direcció contraria del payo amb l'escopeta :D

rockmaden ha dit...

En realitat va eser una historia d'amor molt maca lo que pasa es que sou uns insensibles.

ruben ha dit...

Val més que no parlem de l'infermera sota el piano que al final tot se sap ;-)

Tuid ha dit...

L'infermera Becky és una dona del segle XXI: independent i autosuficient. El trinxant de carn és una metàfora de l'alliberament d'un rol masculí protector, i l'escena final de la Becky perseguint zombies té com a significat l'exteriorització de l'enfrontament envers les pors ocultes.

Uff, estic descobrint que el "Last night on earth" és un joc de narració avançada i temàtica profunda; millor que tornem als jocs de sempre... ;P