dissabte, 9 de febrer de 2008

JUGADORS PER "HERE I STAND" "EUROPE ENGULFED"?Es tracta de veure si hi ha gent interesada en fer alguna partida a aquest dos jocs.
Son jocs llargs (6/8 hores) als que tendriem que dedicar un dia sencer per cada joc.

Here i Stand (GMT) es un joc de estrategia dirigit per cartes de 3 a 6 jugadors i recrea el apasionant periodo de les Guerres de la Reforma Protestant de 1517-1555 .

Europe Engulfed (GMT) (2/3 jugadors) es un joc de estrategia per blocs de fusta on es recrea el escenari Europeo en la II Guerra Mundial.

En tots dos jocs es necesari efectuar una llegida previa de les recles de manera que amb un petit resum introductori ens poguen posar ajugar, una vegada si es el cas que tinguem gent interesada en jugar es tractaria de pactar dia per puguer efectuar les partides.Depend de la gent podriem fer un sol joc o tots dos en aquest ultim cas tindriam que deixar una separacio entre les dugues partides de coma minim un mes.

Se que altres jugadors tambe tenen ganes de estrenar els seus jocs pero si no estic errat son jocs de dos i amb una duracio que els permet ser jugats un divendres per la nit i per tant en tenen a la seva disposicio, en concret el dia 22 es parlava de fer un Anibal i quelcom mes.

Vinga noies/ois algu s'anima?

3 comentaris:

ruben ha dit...

Hola

Jo si que m'apunto a fer un Here I Stand.

Pau ha dit...

Pau: jo m'hi apunto a fer un europe engulfed. el meu msn és osamarafat@hotmail.com

Anònim ha dit...

great to meet you juguemelsdivendres.blogspot.com owner discovered your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com