diumenge, 20 de juliol de 2008

Britannia


Hi havia una vegada, una plàcida coexistència de pobles nadius a Britannia.

Aquesta que es va veure trencada per el malvat Jordius Augustus
Els malvats romans van recórrer Brtannia de Sud a Nord i de Est a Oest:

Finalment els trapelles nadius van avorrir prou als invasors perquè aquest en tinguessin prou de corredisses amunt i avall per salvar forts. Amb el botí inicialment pres van evaquar l'illa.


Però quan semblava que la pau tornaria va ser el moment dels Saxons, Angles, Danesos, Noruegs, Normands .... i no ens podem oblidar dels "voluntariosos" Irlandesos on la llegenda recordarà: "no hi ha millor invasió que aquella que no es fa."Finalment després de mil batalles, el botí inicial romà va decantar la balança en favor dels pobles grocs fent que l'esperit present de Jordius Augustus somrigui novament.

2 comentaris:

Jordius Augustus ha dit...

Ei, gran crónica! La veritat és que la victòria del groc/romà va ser una mica ajustada, en part perque per a la majoria era la nostra primera partida de Britannia.

Crec que és un joc que, dins de la dinàmica de canvis continus de "tribu dominant", té un equilibri prou ben aconseguit.

Peperinni ha dit...

Bones gent!

Veig que no esteu de vacances fins l'estiu d'aquesta feina, encara que potser feina no seria el més indicat per a definir-ho. A veure com va això del torneig de l'Agricola i m'animo a venir, sobretot si és a l'octubre.

Salut.