diumenge, 21 de desembre de 2008

Dia d'infamia!!
Mentre a Europa es lluita amb "l'Europa Engulfe", a l'altre banda del mon es lluita amb el "World in Flames"


Passats quatre mesos d'heroica resistència; Finalment les valents tropes de corregidor han caigut mentre en MacArthur ha promés solemnement que tornarà.


Mentre la US Navy s'esta enfortin a bon ritme, el vell imperi britànic esta mantenint amb orgull i valentia un frec a frec amb part de l'esquadra Japonesa. La tradició naval de segles s'ha recreat en l'aire. Permetent a la Royal Navy i la RAF provoquin grans baixes en els japonesos i el manteniment de les estratègiques bases de Singapur i Rabaul. Així com prendre el control dels rics camps petroliers de Borneo i iniciar la reconquesta de Birmania. Aquesta resistència ha fet que el quarter general Imperial redistribueixi recursos en els teatres d'operacions.El primer ministre Tojo ha exclamat "Com les últimes neus d'hivern; la flota britànica es fondrà sota el pes de les nostres botes".


Mr. Churchill amb to solemne, ha repetit el seu lema tristement aplicable a aquest convulsos dies de -sang, suor i llàgrimes com a penyora de la futura victoria-. Mentre intesifica els contactes diplomàtics amb Whasington perque una marea verda inundi el pacífic amb avions, vaixells i tropes restablint la pau i la llibertat.

Continuarem informant "desde un secreto lugar del pacífico"

3 comentaris:

Tomàs ha dit...

Estimats enemics. Només és qüestió de temps que sobre l'Oceà Pacific i L'Oceà Indic només onegi una bandera: la del sol naixent.

Farien bè els imperis colonialistes europeus, i els seus aliats americans, de reconeixer i assumir l'inevitable.

Peperinni ha dit...

A veure si treus aviat els kamikazes!!!!

Tomàs ha dit...

Els kamikazes és una regla opcional que no apliquem :(