dimecres, 17 de desembre de 2008

EUROPA ENGULFED PAS A PASEstic començan una nova partida d'Europa Engulfed amb l'Amando, l'anterior va tindra un final sobtat pero aixo seria un altre historia.
Be la historia ja la coneixeu tot comença Sep-Oct del 1939


Amb la invasio de Polonia començen les hostilitats, Polonia poc pot fer davant del impetu i la combinacio mortal de Lutwafe,Panzers i unitats de terra Alemanes.

Tal com es pot apreciar en la fotografia del costat Varsovia finalment es rendeix encara que unes tirades força exitoses fan que els alemans tinguin mes baixes de les previstes ,baixes que segurament tindran importancia en les futures operacions.El repartiment de polonia es un fet cinc unitats alemanes quedan permanenment en Polonia i el rus esta obligat a mantindra la mitad del total de les seves tropes dintre de la linea per fer efectiu el historic repartiment de Polonia.

Com es pot observar les unitats alemanes estan totes a valor minim fruit de les perdudes ocasionades en l'invasio, el aleman en aquest moments esta mes preocupat en construir submarins i en produir noves unitatsi deixa un front molt fluix ,espero que el rus no veigi aquesta foto.


En el front occidental el frances prepara totes les seves defenses, apoyat per tres unitats angleses que a las que finalment se els afegirian dugues mes crean una defensa mai vista i en la que l'angles ha apostat fortament per defendra el seus aliats francesos.

En Baden el aleman te tantes peçes que es necesari posar un indicatiu de ejercit i desplegar a part.

Per on atacara el aleman? Pas de Calais o Metz?


Mentres en el Nort d'Africa començen els primers moviments.

El italia preveien que despres la superioritat naval dels aliats li posara les coses dificils fa una aposta molt arriscada i porta practicament totes les unitats que pot mantindra a Libya en concret a Marmarica on es trova la fortificacio de Tobruk amb l'intencio de vendra molt cara la conquesta d'aquesta per els anglesos i evitar d'aquesta manera una prematura caiguda de la moral italiana

Despres de un torn molt administratiu ens trovem amb el primer torn que l'aleman pot declarar la guerra a les potencies menors (exc.Polonia) i obligat per una nova tirada exitosa de daus del aliat que provoca fang es decideix a declarar la guerra a Dinamarca on i sense practicament oposicio entra victorios.

En el torn May Jun 1940 amb bon temps el alema decidex declarar la guerra a Noruega a la que asalta amb una invasio anfibia amb dos unitats d'infanteria apoyats per dos unitats aereotrasnportades tambo trova practicament


oposicio i es consuma la conquesta.

Posteriorment els Paisos Baixos i Belgica amb tirades de daus dolentes (algun cop tindria que ser) del aliat cauen en mans alemanes.

El angles com es pot observar ha posat com vulgarment es diu tota la carn al asador per ajudar al seu vei el gabatxo.

Finalment el aleman ataca per el Pais de Calais
pero per sorpresa del mateix el frances es retira amb tot el seu exercit,anglesos inclosos a Paris per intentar obtindra una millor situacio tactica
En la foto del costat s'oserbvan totes les tropes en Paris encara que per un problema de espai queden unes unitats angleses al costat i les unitats alemanes estan representades en Metz que va ser on el aleman va decidir fer el combat una vegada el frances es va retirar a Paris.

Aprofitant que havia desbordat per el seu flanc la linea maginot va decidir eliminar (amb relaitves poques perdues) les tropes franceses i deixar per el proxim torn l'atac a Paris.

Continuara................................................................

3 comentaris:

Amando Suriñach ha dit...

Jo que pensava que feia una partida en la intimitat!!
Bona iniciativa.
Aixo pot acabar com la escena de expiación:

video

Tomàs ha dit...

Excel.lent ressenya.

Quanta emoció!

Quins nervis!

Cremarà París?

matias ha dit...

quina enveja!!