dissabte, 10 de gener de 2009

Primer divendres de joc del 2009

Sembla que comencem molt bè l'any nou.

El primer divendres del 2009 varem fer tres partides simultànies: Twilight Struggle, Fire in the Sky i World in Flames.Abans de res, voldria fer públic el meu agraiment a la nova administració del Gric de Quart: ara els radiadors de la casa escalfen. Ja no s'escampen les fitxes per culpa dels tremolors de fred.


L'Amando i en Guillem varen probar el Fire in the Sky Sembla que va ser només una proba, però aviat s'hi posaran en serio. L'Oceà Pacific ultimament no fa honor al seu nom.


L'Anna (USA) i en Nestu (USSR), varen jugar al Twilight Struggle per primer cop. Tambè va ser una primera presa de contacte, però això de jugar amb el destí del món sembla que els hi agradat. El proper divendres repetiran. S'arribarà a DEFCON 1?L'Albert, en Ruben i jo (Tomàs) varem continuar la partida de World in Flames a l'escenari del Pacífic. Ja era la tercera sessió i el jugador japonès (jo) s'ha estavellat contra la defensa xinesa (Albert) i ha sofert les agosarades maniobres navals de la Commonwealth (Albert) a l'Oceà Indic. Els danys han sigut quantiosos. Però la flota japonesa és encara superior a la dels aliats.


Mentrestant, de puntetes, els yankis (Ruben) es posicionen i s'enforteixen a Nova Guinea.

2 comentaris:

ruben ha dit...

Va ser una nit ben entretinguda.
No parava d'haver moviment i més encara al pacífic.

Desde Washington es recomana per el bé dels seus ciutadans; que l'Imperi japonés es reindeix incondicionalment.

En cas contrari s'utilitzaran els mitjans necessaris per a restablir la llibertat en el pacífic.

Amando Suriñach ha dit...

En Tomas té mal color.
Sera que va mutant cap al groc?
Sera que l'emperador comença a sugerir el harakiri?