dissabte, 23 de maig de 2009

Comunicat imperial


Desde la cort imperial volem agrair els esforços fets per l'exercit, la marina i la força aèrea.

Ens conmou veure com la flota combinada; tot i ser sorpresa sis cops no perd l'esperit de lluita i es capaç de foragitar dels nostres mars les flotes americanes. Mentre l'exèrcit de terra compleix honorablement el seu deure de mantenir les posicions clau arreu del pacífic. Accions que sempre han estat recolzades desde l'aire.

Per el bé de la nostre gran nació demanem a la tropa i tota l'escala de comandament, que accepti la rendició incondicional que portarà una nova era de pau i prosperitat.
Llarga vida al Japó!!!

TENO ENKA BANZAI !!!
3 comentaris:

Tomàs ha dit...

... o com cap pla perfecte resisteix un seguit de males tirades de daus.

Els soldats japonesos han lluitat amb tenacitat i amb intel·ligència. Pekin i Londres s'alegren de la desició presa per Tokyo i accepten la pau.

Mao, en el seu discurs de la victòria, augura una nova era de progrès i prosperitat per a Xina.

Churchil encen un puro.

Amando Suriñach ha dit...

Preguntat per un periodista americà on estava la linia de front xinés?
El general japonés respongué:
En algun punt entre Shangai i ....,

Albert Carreras ha dit...

Es que resulta desmoralitzador lluitar contra aquests xinesos que surten de sota les pedres i a sobre tenir les tropes americanes estacionades a uns quilometres de Tokyo sense poder fer-los fora.

Ara tocaria enviar la flota americana a Europa, perquè després de tants vaixells britànics enfonsats no se com estaran les coses per allà. I el pobre MacArthur... s'ha estat gairebé un any preparant l'atac a Saigon per res.