dilluns, 12 d’octubre de 2009

El que no han pogut aconseguir els musulmans del nord, sud i turcomans, ho poden fer els angolenys.

Tenim en marxa un Onward christina Soldiers, però l’arribada a terres gironines de l'Angola gràcies a la gentilesa de l’amic Cairol. Fa que el camp de batalla es traslladi d’època i continent.

Aquest dissabte varem tenir l’esperada sessió d'Angola. No va decebre gens, tot el contrari, ens ha deixat amb ganes de tornar-hi per treure'n més suc.
Finalment la victòria es va decantar per la facció del FAPLA-MPLA, que es van imposar en l’últim torn davant dels rebels del FNLA-UNITA recolzats per la corrupte ma del capitalisme.


El joc incorpora nous sistemes en el combat, el moviment, la gestió del torn, el començament aleatori de la majoria de tropes, ...
El més divertit es haver de planificar prèviament el teu torn. Com el torn es seqüencial i van jugant totes les faccions, fa que et pugis endur tota mena de sorpreses.

Per fer una cosa més relaxada com a cloenda de la jornada varem jugar un San Juan on l’Albert va crear una colònia estupenda i un Union pacífic on en Tomàs va tornar a demostrar que quan es toquen calers en un joc se l’ha de tenir present.

1 comentari:

Albert Carreras ha dit...

Guanyar al San Juan no em serveix per tancar ferides, tinc un compte pendent amb l'Angola (i amb el dau verd)