diumenge, 24 de juliol de 2011

Campanya "spanish civil war"

Ja hem començat una campanya de Spanish civil war. Al ser el primer cop que la fem hi han coses que tots dos bàndols hem de polir.
Començarem el tonr 6 i les columnes han començat a desaparèixer cosa de la que encara no valoravem els efectes.
La meva visió de la partida (de sud a nord) es:

1 el republicà maté el sud amb pinces, possiblement s'ataqui alguna posició de les actuals deixant el front encara més malmès.

2 el nacional va estirar més el braç que la màniga per arribar al mediterrani cosa que li ha costat perdre teruel i que se li obri un autopista al republicà que haurà de tapar. trencar el front republicà va limitar els moviments ferroviaris però ha deixat algunes peces en molt mala posició.

3 Madrid es va encerclar amb dos anells, però el primer que era de paper de fumar ja ha caigut. L'altre és més ferm però hi han més peces dins que fora pel que a la que recuperin el subministre presionaran en la direcció que vulguin. De tota manera ho dono com a bó ja que limita el moviment dels reforços republicans.

4 El front català es manté, però belchite haurà d'aguantar.

5 El front nord esta estable, però crec es manté la falca entre asturies i santander que també limita molt al republicà.


Si no hi han canvis dimarts continua la campanya....

2 comentaris:

ruben ha dit...

Parte de Guerra II

En Paco pot estar content

Al nord aprofitant desercions asturianes i que els bascos havien avançat, les tropes republicanes han conquerit Santander i Bilbao.

Al Sud ha caigut almeria i mentre la república es manté a jaen sembla que el front s'estabilitzarà a Murcia.

Castella la nova esta oberta, però ningú gosa avançar donat que Cuenca esta en mans nacionals i aranjuez en republicanes.

El setge de madrid es manté però es un òs molt dur i es podria entravessar mentre al voltant de Teruel la republica ha fet una gran concentració de tropes i no tenen ningú al davant fins Saragossa.

Ha arribat la legió condor fet que farà repensar més d'un ataca a la república mentre el nacional intentarà consolidar les línies.

ruben ha dit...

Perdó; el parte II té una errata en el front nord: Son les tropes nacionals les que han conquerit Santander i Bilbao.