dijous, 20 d’octubre de 2011

Traició dels polítics a la República!!!

Mentre les milícies es batien al camp de batalla i feien retrocedir als rebels feixites una incursió nacional ha espantat al govern que indignament ha ofert la rendició!!!!!Seriosament ;-)

Casumdena!!! ja es la segona vegada que l'Albert m'esborra el somriure amb flaire de guanyar la partida de cop. No recordava que el Nacional pot guanyar per muerte súbita si al 1936 ocupa Madrid. La campanya m'anava de nassos doncs al nord estava estable, desde catalunya havia presionat agafant Teruel Calatayud i Hosca (deixant Saragossa rodejada) i al centre també es mantenia estable i el Sud estava "bé" (vull dir rebent garrotades de les tropes colonials, però amb una línea de front prou digne). Total que m'arriven reforços a Madrid i els envio a fer una segona línea al Sud. I les tropes que s'havien juntat a Soria per socòrrer Saragossa veuen el forat i l'aprofiten acabant la partida. Que seveixi d'advertència i recordar que les zocs amb les columnes no existèixen. Penjo la foto de la situació final:

Com encara era d'hora i el joc motiva, hem començat una altre partida sense canviar de bàndol; a veure que més aprenem, clar que a mi "la letra con sangre entra ..."