dimarts, 10 de gener de 2012

Revenja republicana i resistència!!!

Després del ko nacional es va tornar a començar una altre partida i es va fer un ko, aquest cop republica. El tercer torn les tropes republicanes van conquerir Avila, Segovia i Hosca cremant'ho tot.

Després d'aquesta sèrie de partides ràpides tots dos sense canviar de bàndol vàrem començar-ne una altre però tinguent més cura cosa que ha permés fer una partida més "raonable/normal" i hem tornat a apendre. Les corredisses es fan al principi, si el republicà aconsegueix fer un front una mica estable li costa trencar-lo a mitja partida. Cap al final amb la superioritat aèrea que té el nacional fa que el republicà demani la campana.

Penjo la foto de la situació al torn 15 mentre encara es mantenen les posicions republicanes, però segur que els propers torns s'enfonsa. El consol serà que si es pot fer un bon replegament cap a valència, es manté abastit fins al final Madrid i el front d'aragó aguanta s'ha de tenir una victòria per punts.


Portem una pila d'hores dedicades al spanish civil war i he disfrutat molt, ara canviarem de joc els divendres, però parlem de fer una partida per vassal. Imagino que perderà una mica el tema de fer "la puta i la ramoneta" amb els avions.

2 comentaris:

Tomàs ha dit...

Es cert el que si es juga bè, els nacionals no tenen opció de guanyar? Està mal dissenyat el joc?

ruben ha dit...

Pel que sembla i també comenten els companys de la collonera a punts guanya la república.
També es veritat que això no desmereix la partida; el nacional pensa "serà aquesta la meva oportunitat" i el republicà té els seus problemes per fer una retirada ordenada.