dijous, 23 de febrer de 2012

Triumph of Chaos

Amb en Marc ens hem animat a fer un Triumph of Chaos per Vassal.
Ara estem en el torn 5 e la segona partida; la primera va ser un tastet que havia de durar fins el torn 3 però donat l'impetu que li vaig donar a les tropes blanques del sud les vaig fondre i a sobre deixar sense subministre, pel que es va deixar com a provat.

En aquesta segona partida hem anat més en cura, però encara petim la redacció de les instruccions que fan honor al nom del joc... Potser es el pitjor del joc; les regles. Sort que en Marc té paciència i a mesura que anem trobant els problemes es van aclarint conceptes a còpia d'alguna que altre cagada, però ja es això.

El joc en si m'esta agradant, els fronts s'aguanten pels pèls i les taules de combat son força dures. Semblava que les faccions canviarien a cada moment de bàndol amb l'embolic que això comporta però amb l'interpretació que li hem donat no sembla que hagi de passar.

El que també estem pagant de "novatada" es el fet de no tenir clar quines interaccions tenen les cartes.

Anem jugant i a veure com respon al joc. Poso l'imatge de com estem al inici de cinquè torn:PD no hi han gaires entrades, però tenim altres partides vives, ja en farem cinc cèntims ;-)