diumenge, 3 de juny de 2012

Liberty Roads

Ha costat una mica però al final ens hem posat amb el Liberty Roads. Primer de tot els aliats han hagut de posar-se d'acord en el punt de desembarcament.

Mentre l'alt comandament Alemany , totalment despistat, repassa les defenses del Mediterrani (potser per això serà destituit per el Fhurer en breu encara que ell ho desconegui).Finalment el desembarcament es fa a Holanda.
Tot i els esforços dels aliats i recursos donats per Pluto degut a la concentració de tropes alemanyes i els pantans ha fet que passats sis torns els aliats no hagin avançat i ha tornat a despertar les rivalitats entre en Monty i en Patton. Ara es planteja l'opció d'un segon desembarc a qualsevol punt (França ha estat pràcticament abandonada per l'Alemany) que permeti desbloquejar la situació i donar mobilitat a la partida.

Anirem informant de la campanya.


PD estem jugant amb l'opció de que els aliats no poden parlar a la partida i la veritat es que dona una mica de vida al alemany.

1 comentari:

Tomàs ha dit...

Bè, bè, com a observador imparcial del conflicte puc assegurar que, a mitja partida, el Reich tenia controlada la situació. Els aliats varen quedar totalment empantenagats en les platges holandeses. El segon desembarc realitzat just al costat del primer, i no pas en un altre punt més llunyà que haguès obert espais en les defenses nazis, passarà a la história com un dels grans errors de la segona guerra mundial.