dilluns, 10 de setembre de 2012

NUKLEAR WINTER 68
En una historia alternativa, a les acaballes de la segona guerra mundial, els dos bàndols es varen atacar amb armes nuclears i la devastació radioactiva s'escampà arreu del mon provocant un: HIVERN NUCLEAR.

La pitjor part se l'endugué el territori alemany que, un cop acabada la guerra, va ser envoltat per un mur per protegir els països veïns de les munions de refugiats i violents que s'escapaven de la zona radioactiva.

Així és que el mon va anar recuperant la normalitat a poc a poc. Però notícies de fets estranys indicaven que no tot anava bé. Dins de la zona hi havien habitants que sobrevivien a prop de les ruïnes, alguns eren soldats, com si fossin la continuació del Reich i d'altres, diferents de res mai vist abans, no eren del tot humans...

A l'any 1968 es desencadenarà el conflicte un altre cop. Forces de la OTAN entren a la zona per tallar de soca-arrel el rebrot del Reich i es troben, a més, unes estranyes criatures molt més perilloses encara. És un conflicte a tres bandes, totes diferents.El joc és un wargame tàctic, en el que hi poden participar de dos a tres jugadors. Un sol mapa amb terreny variat serveix per a tots (15) els escenaris del joc que van desenvolupant una campanya on es va descobrint la perillosa zona radioactiva.

El primer escenari enfronta el Reich ressorgit contra la Mà Negra, els habitants de la zona radioactiva que fa temps que han mutat per convertir-se en quelcom no-humà i malèvol. En el poble de Brenken hi ha un búnquer del Reich que vol reclamar, però els fanàtics de la Mà Negra se l'han fet seu. La lluita és l'únic camí, i els tancs King Tiger semblen imparables. Però l'astúcia de la Mà Negra i els camps de mines que sembren potser seran una dificultat massa gran.2 comentaris:

ruben ha dit...

Com a mínim l'entor es totalment diferet i sembla interessant. Els bàndols estan equilibrats?

I dius que es pot fer campanya? ho dic per si té una part més estratègica o que t'obligui a intentar mantenir tropes per altres escenaris?

Tomàs ha dit...

Els bàndols tenen unitats diferents, però, pel que he jugat, els escenaris estan equilibrats.

Pel que fa a la campanya, no és com tu dius. A cada escenari comences de nou, però si els vas seguin amb ordre t'expliquen una historia.