diumenge, 30 de setembre de 2012

Virgin Queen

Al final vàrem trobar un dia per posar-nos...

Com es pot veure el mapa incorpora amèrica i una part de l'indic a més de l'europa occidental de les potències que jugen:

Otomà
Castella
Anglaterra
França
Protestant (Holanda i Hugonot)
Sacre Imperi germànic

Una altre de les incorporacions ha estat el tema dels casaments amb les afectacions polítiques que això provoca en les negociacions, ja que França pot treure molts de punts de victòria de les seves princesetes i més encara si beneix l'enllaç.

Però per moltes novetats que s'incorporin sempre quedens les grans concentracions de tropes otomanes. En aquesta partida més que terrestre es va veure un bon ball de bastons al mar o qui més que menys tothom va rebre incloent els líders...

Al final la partida es va deixar al torn se per maca de temps i impossibilitat de tornar-nos a trobar els mateixos jugadors per acabar-la


En els últims moments es va utilitzar tota mena de males arts per aconseguir rascar algun punt de victòria bé fos amb un assesinat o qualsevol altre mitjà. 

Ha quedat pendent poder fer una partida sencera per treure més suc als informants, assesinats, revoltes catòliques a anglaterra, ...

3 comentaris:

Tomàs ha dit...

Els assessinats semblen molt poderosos, no? Els varem fer servir tard, però crec que a la propera partida seran una de les eleccions predilectes. Mates un lider enemic (no n'hi han gaires i per tant fa mal) i guanyes punts de victória.
Ai ai ai.

Albert Carreras ha dit...

I també fan descartar una carta al defensor. Suposo que serà un "poso informadors, guanyo intel·ligència per neutralitzar els informadors que m'han posat a mi" durant una bona estona. Ja ho veurem.

Peperinni ha dit...

Pregunta: els hugonots es van estendre per França?