dijous, 1 de novembre de 2012

Continuen les batusses a Rússia

Doncs amb aquesta es la sisena partida que fem amb en Marc al Triumph of Chaos. Encara dona marge per provar estratègies o opcions. A més ens falta arribar fins al fina en una situació de més frec a frec per els dos bàndols per veure qui treu més suc de les cartes.Es veritat que l'estem jugant per vassal i això fa que la majoria de vegades et miris el mapa amb més temps i ens estalviem reaccions més viscerals que es donen en les partides en directe. I més en aquest joc que s'ha de decidir forces coses sobre tot a nivell polític que fan decantar les faccions.

No sóc el més indicat per a dir-ho perquè hores d'ara encara em despisto en regles o variants per a les faccions, però el recomano. A més es una etapa de l'història que la tenia una mica deixada de banda.

El continuo recomanant.
3 comentaris:

Unknown ha dit...

I el balanç de victòries-derrotes com està?

Peperinni ha dit...

Aquest unknown sóc jo.

ruben ha dit...

Hola pep,jo crec que el joc té tendència cap al comunistat tot i que hem vist guanyar tant al blanc com als soviets.
De cara qui ho portava s'ha de dir que en Marc té un conflicte obert amb la rutina dels daus, perquè ha rebentat totes les estadístiques que coneixia de la mala sort (fins al punt que tirades clau que hauria de fer jo li he cedit el llençament per no sentir-me culpable) .... ha de jugar contra mi i contra la màquina cosa que ha desequilibrat el balança cap a mi.