diumenge, 3 de març de 2013

Britannia

Aquest cop a més de jugar hem acabat la partida !!!!

La veritat es que era un deute pendent amb el joc, sempre ens havia passat que el voliem fer en una nit i cap al final la gent n'estava cansada i es deixava. Aquest cop n'erem conscients i es va fer be.

Per començar els Romans va imposar ordre a Britannia "el seu ordre s'enten", netejant-la de tribus:

 Però com era d'esperar quan les legions romanes vàren marxar els romanobritàncis no eren res i hi va haver una pugna entre angles i saxons en que es van imposar aquest últims. A tot això escocia i gales es mantenia força inalterable mentre es veia alguna que altre incursió amb poca fortuna de tribus menors com els Irish.

 Els saxons es manteninen tot i el desmbarcament de les diferents tribus i com tenien molts de territoris no paraven de procrear refent les baixes que anàven rebent.
 Amb l'entrada Danesa la cosa ja es va complicar una mica més al Sud:
 Però l'embestida final la vàren donar els normands. Mare de Dèu quina pila de gent amb cavalleria inclosa. Aquí es va donar un combat com no s'havia vist...
 I finalment tothom va intentar rampinyar el que va poder per fer puntets.
Al final de la partida totes les nacions vàren quedar força igualades però va guanyar la verda al haver sumat wales i el nord desde el principi mentre que la resta van anar fent. La facció groga va quedar segona però no va fer prous punts amb el romà inicialment i la blava amb l'entrada Normanda al final li va faltar poc per pujar posicions.

Tots ens vàrem quedar amb l'idea de que es podia haver fet millor. Per ser un divertimento, em va agradar i el repetiria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Tomàs ha dit...

Enhorabona per acabar la partida. Quantes hores va durar?