dimarts, 18 de juny de 2013

TTA

Previ a la partida del Kutuzov hem fet algun Through the Ages més.
Continua agradant-me i amb ganes de repetir, perquè quan no et falten idees, vas curt de menjar, no tens recursos o ets un 0 a l'esquerra militarment, pel que els veins et posen a caldo.


El que també hem fet es fer una partida del tiron amb quatre jugadors ens hi vàrem posar a les 19:00 i cap a les 3:00 estava. Contant l'hora de sopar la partida son unes 6-7h. amb tres jugadors es més ràpid. A més ha sortit una "discrepància d'opinions" sobre el num de jugadors òptim.
Crec que es pot jugar tant amb tres com amb quatre i a mi m'ha agradat de les dues maneres, potser amb quatre els torns que tens son menys controlats, però això fa que et vagis adaptant a les oportunitats que et donen les cartes i no pots intentar seguir un patró establert. Això el fa interessant i no només depens de l'altzar, però has de ponderar que pagues per una carta que et pot interessar.

a veure si el juguem una mica més per treure-li més suc.


1 comentari:

Pep ha dit...

Funciona perfectament a 3 i a 4. Si es juga a 2, també funciona, es guanya en control, però es transforma més en una carrera militar.