divendres, 26 de juliol de 2013

Varieté

Com ja es normal a cada estiu no teim la regularitat del hivern al venir de gust poder fer més coses fora de casa i que la gent va agafant vacances. Però tot i això hem anat fent partides

Es va començar amb un Pax PorfirianaLa veritat es que a mitja partida t'adones que aquelles cartes que has descartat tenien més pes del que semblava i cap al final veus una mica de lògica en tot el caos que es munta al Mexic de principis del segle vint.

Despres de l'embolic es va assegurar el tret amb un que li tinc molt de carinyo, el Rail Road Tycon
En Guillem va tenir el detall de tornar a innovar una nova estratègia amb un resultat "curios", però per altre banda seguint partides més standart altres jugadors van fer més punts. De tota manera animo a donar aquest toc d'imaginació e inovació que afegeix ;-)
al ser cinc jugadors ens vàrem poder distribuir prou bé per el taulell.

I reprenent una mica els hexagons abandonats li va tocar al Yom Kippur
Havia de ser un tastet del Standad Combat Series, però l'israelita va veure un HQ Egipci una mica abandonat i no va dubtar a caçar-lo i amb l'embrenzida creuar altre cop el canal. al ser la primera partida es va escapar coses i segur que cal tornar-hi per entendre millor el joc i vigilar a les unitats que tenen molt de moviment i es poden permetre passar per les zoc enemigues fins on volen.

I com no podia ser d'altre manera continuem amb el Through the Ages


El joc es un vici i  més si es juga per ordinador, perquè esta molt ben muntat a. http://www.boardgaming-online.com i els torns son molt ràpids (massa, perquè en vas fent i se't fan les tantes de la nit).
aquesta tarda n'hem fet una en viu; tres jugadors que el coneixiem han estat cinc horetes.
I per sorpresa de tots ha guanyat el blau (qui s'ha endut la sorpresa majúscula) ja que pululava per la partida mentre hi havia una pugna important entre dues civilitzacions que augmentaven la cultura i per una altre banda la part bélica.
Encara no el tenim cremat, pel que imagino que caurà alguna partida més.2 comentaris:

Tomàs ha dit...

Això és un no parar!

La idea de posar els noms dels jocs en lletres blanques sobre fons grocs és molt bona. Així has d'endevinar de quin joc estas parlant. Molt divertit! :)

ruben ha dit...

Es un joc més ;-P