dimecres, 30 d’octubre de 2013

Eclipse - la gran guerra de les galàxies

Per fi, s'ha realitzat la trobada per jugar el Joc de taula Eclipse (d'estratègia) a Girona.

Comença la guerra de les galàxies. Un moment!!! teniu les mans netes? Doncs, ja podem jugar.

 Uns sóm més guerrers que altres (6 jugadors civilitzats): Jordi, Oscar, Albert, Rubén, Mateu i Anna.Anem explorant i colonitzant la galàxia.  Hi ha gent amb sort que obtenen de seguida beneficis a partir de planetes ( taronja=economia, Rosa=tecnologia i marró = recursos) . Altres estem rodejats de civilitzacions enemigues. 

 Creació de la galàxia (Big bang!):Anem desenvolupant tecnologies. La majoria és per millorar la nau però en Mateu va decidir ser civilitzat i va ser l’únic que va apostar la creació de òrbites. Va aconseguir molts de punts, però aguantarà fins la última ronda?
Botiga de tecnologia:Després del combat ve el manteniment. Aiii, aquí també existeix la crisi. Més accions fas, més pagues. ( a l’última ronda, la majoria ho van gastar per fer el combat final)


Ja no estic arruïnada. Ara a cosntruir naus. Es pot fer pactes amb altres civilitzacions però també hi pot haver traïdors. (En Ruben és el traïdor, qui ho diria?)
En Ruben (blanc) realitza una excursió a l'altre punta de l'univers. 
Això no acabarà bé ...


El control del centre de la galàxia va ser per l’Oscar. Les seves naus eren tan poderoses que tothom li feia la pilota ... Però va haver-hi un valent que va decidir fer-li front. (pobre Albert....)


Impossible entrar el centre de l'univers: Hi ha l'Oscar.


Però el joc s’acaba en la ronda 9, i el jugador amb més punts de victòria, guanya la partida. Aquesta vegada, quasi tothom va voler atacar en Mateu. Però ell estava a un cul de sac i només l'Anna va arribar a fer algun combat amb ell. L'Anna (negre)  atacant en Mateu (groc)


.... mentre en Jordi (vermell) aprofita atacar a L'Anna (negre)

El guanyador va ser...... Jordi (Hauries de dir; Gràcies Anna). 


fi4 comentaris:

ruben ha dit...

Va estar bé la partida tot i que els mes novatos vàrem pecar d'innocents davant dels que sabien que tota diplomàcia passa per tenir unes naus armades fins les dents...

Tomàs ha dit...

Molt bon reportatge.Fa venir ganes de jugar-hi.

Oscar Zamora Bauka ha dit...

Gran report!!!

Pirates! ha dit...

Un joc molt llarg per poder atacar