dijous, 26 de desembre de 2013

juguem en silenci

No dèiem res però estem treballant en silenci.

Què fèiem els divendres del mes de novembre? 3 jocs (Successors, Aachen: first to fall i Friedrich)Ens hem dividit en:

Successors
 (GMT) És wargame fins 4jugadors i ràpid de jugar (2 divendres).
323 AC, Alexandre Magne mor sense deixar hereu. com es repartirà el gran imperi que havia conquistat? Els 4 generals macedonis (Rúben, Albert 1, Albert 2 i Jordi) lluiten entre ells. Qui serà el digne successor d'Alexandre?


Aachen: First to Fall (Decision Games) És wargame per dos, ràpid de jugar i de complexitat moderada. 
Abans d'octubre de 1944, cap ciutat alemanya important havia estat atacada directament per un exèrcit aliat. Els soldats alemanys seguien lluitant, fins i tot quan ja estava ben clara la derrota inevitable d'Alemanya. Per això, els caps nord-americans tenien bones raons per témer una resistència tenaç a la ciutat de Aachen. (jugadors: Amando i Àngel)Friedrich (Anniversary Edition) És wargame per tres i ràpid de jugar.
Estiu de 1756. Federic el Gran s'enfronta a la guerra de 7 anys. Prússia està completament envoltada pels seus enemics: Rusia, França, Àustria, Suècia... només té Hannover com a Aliat. (jugadors: Oscar, Ferran i Anna)

3 comentaris:

ruben ha dit...

No sé si les altres partides van tenir un final més previsible, però en la del Successors va ser molt caòtic. Gairebé tots els bàndols varen tenir la seva oportunitat, però una mala batalla amb el cos de l'Alexandre a punt d'arribar a Pella per rebre un funeral digne feia que la victòria anés d'unes mans a les altres.
Al final se la va endur la facció de la serp amb l'Antigon i en Tolomeu.

Pirates! ha dit...

Vam canviar la historia de Frederich . Va caure per culpa del desgast frances i rus. Despres l autriac es va aprofitar per guanyar. S ha de dir, que Friedrich va aguantar molt be. Ji ji ji

Pirates! ha dit...

Vam canviar la historia de Frederich . Va caure per culpa del desgast frances i rus. Despres l autriac es va aprofitar per guanyar. S ha de dir, que Friedrich va aguantar molt be. Ji ji ji