dissabte, 15 de febrer de 2014

Un Imperi en tota la nit

Tenim 10 minuts per esperar en Rúben (si arriba puntual). Doncs decidim el joc en 30 segons. Un minut per explicar com es crea un imperi. Juguem en 8 minuts. Construïm un gran imperi. I ens sobra 30 segons. Arriba en Rúben.
Un Imperi en 8 minuts (joc de 2-5 jugadors)Perfecte, comencem un BattleStar Galactica. (aquest cop sense Ginebre ni wisky, hi ha humans que cometen errors.)Primer de tot, triem personatges. Som 6 jugadors.
  • ·         Anna com a Pilot
  • ·         Rubèn com a Pilot
  • ·         Guillem com a militar
  • ·         Albert  com a operari
  • ·         Oscar com polític
  • ·         Frederic com a políticUn gran joc col·laboratiu que es  va truncar per la presencia de varis jugadors (rivals o no rivals)

En Rubèn es passa la partida entre infermeria i presó. Serà un Cyclon?
En Guillem li roba la carta d’almirall en Frederic. Serà Cyclon?
L’Albert sempre fa cara de bon nen. És humà?
L’Oscar vol sempre col·laborar a les votacions. Molt bon noi. Impossible de ser Cyclon.
Frederic ho fa molt apropiat com a almirall. Serà humà?
L'Anna és molt bona noia. humana segur?

Els humans varen guanyar ja que els recursos no varen arribar a zero i vàrem fer tots els salts. Guaiiiii, és la primera vegada que veig guanyar els humans.

Anècdota de la partida. El joc era nou i no es va barrejar les cartes de crisis . És una de les raons que els humans varen guanyar.  Varen aparèixer tots els salts el començament de la partida. Quan varem veure tots els atacs de cyclon seguits varem decidir barrejar les cartes.

Conclusió, impossible jugar correcte, la pròxima vegada no es prohibirà l’alcohol.

Mentrestant, l’altre punt de la Galàxia, hi ha un planeta anomenada terra. Hi ha dos jugadors que estan disputant Panzergruppe Guderian


2 comentaris:

ruben ha dit...

Bé, ja que us fa gràcia destacar el meu vincle amb el rellotge; diré que un cop més vaig arribar a l'hora sortint de la feina com un llamp i sense sopar.

Respecte a la partida de Galàctica la veritat es que no hi calen el cylon infiltrats, el joc sense aquest ja es prou complicat. Aquest cop tot i no haver barrejat es va acabar amb un únic punt de combustible, pel que érem gairebé morts.
No m'ha dit massa res el joc i es massa llarc per ser un joc cooperatiu o per buscar infiltrats. Posats a fer va més un resistència que es curt i distret.

Albert Carreras ha dit...

Doncs sí, el Galàctica feia més gràcia quan era l'únic joc amb traidors que teniem. Però ara potser surt més a compte fer tres o quatre partides a la Resistencia.

Tot i això, com a joc cooperatiu encara el trobo força entretingut.