dimecres, 12 de març de 2014

Charriot Lords

Abans de posar-nos a fer alguna cosa una mica més seriosa vàrem decidir fer un Charriot Lords, es com un Britania on van entra noves tribus, aquest cop a la mitja lluna fèrtil (zona de l'orient mitja) amb uns objectius específics com pot ser eliminar membres d'altres tribus, ocupar territoris, passar per territoris o senzillament sobreviure alguns torns.

Així podem veure com el taulell va canviat de color de manera molt constant sobre tot a la part central:
 Unes tribus anaven, altres venien, el poble escollit era apedregat per tothom a judea, els sumeris que només varen sortir un cop de sumer els va passar per sobre l'invasió caldea....

Fins i tot hi va haver una passada de frenada dels Libis mentre els Egipcis es preparaven per la temuda invasió Nubia.


Es un divertimento que es fa amb dues nits que afegeix al Britania l'incertesa de qui mourà i que les tribus es van desgastant inexorablement, ja que no es poden generar noves peces. Esta molt bé que per contra de tenir un estricte ordre de moviment aquest vingui determinat per l'atzar. Es posen totes les tribus amb presència (que ja estan al taulell o que han d'entrar) en una tassa i aleatòriament es va traient a qui li toca moure.
Es veritat que al no conèixer el joc ja tens prou feina per saber quins son els teus objectius i algun cop en deixes de lliure per les altres nacions, però no passa res.

Al ser fàcil d'explicar i jugar es per tenir-lo present.