dimarts, 22 de juliol de 2014

Tardes d'estiu

Aquest dies aprofitant els diferents horaris que tenim tots s'ha pogut anar combinant per fer partides de manera més o menys contínua:


  • Puerto Rico


La veritat es que feia molt de temps que no hi havia jugat i com a molt havíem fet un San Juan. En el Puerto Rico també has d'anar creant la teva colònia amb les dues parts ben diferenciades de la capital i els camps; per a fer-ho cada ronda de manera alternativa vas triant un personatge i aquesta es la gràcia del joc. Veure quin personatge t'han deixat els "companys" o triar no en funció del que més et cal si no del que més mal fa ;-).
El final va ser molt ajustat i va triomfar l'estratègia de construir grans edificacions davant de l'enviament massiu a la metròpoli de blat de moro, tot amenit amb alguna que altre traveta a l'hora de vendre o preparar vaixells per  enviar productes.

  • Angola
 Sembla que n'estem fent un intensiu, perquè amb poc temps s'han fet quatre partides amb gran varietat de resultats, però la dinàmica es la mateixa. Juntar una bona columna per començar a atacar i veure com mentre la teva es va fonent els enemics es van reforçant i llavors com un pèndul recular intentant mantenir els punts claus.
En l'última partida com ja ha passat més d'un cop es va donar combats agònics a Nova Lisboa i en aquest cas el comunisme va ser derrotat.


  • Rail Road Tycon
Un altre clàssic del nostre grup al que li tinc molt de "carinyo" i que cada mig any es pot fer amb tota tranquil·litat sense que avorreixi.

 Com normalment no jugo a la costa Est crec que el joc s'ha d'allargar algunes ciutats més per permetre veure el western link i grans connexions.