dissabte, 27 de setembre de 2014

jocs de taula en el festival de setges napoleònics de Girona

El 23 de setembre del 2014 va ser el festival de setges napoleònics de Girona. És una jornada d'activitats diverses al voltant dels fets històrics esdevinguts a la ciutat de Girona durant l'època napoleònica i la Guerra del Francès.


Ens van demanar, a la colla de "Juguem divendres",  si teníem algun wargame napoleònic i si el podríem explicar a la plaça independència de Girona. Cap problema, us explico com jugar un wargame.

Molt senzill. S'agafa un joc (vàrem decidir Welligton). Ens posem a un racó de la plaça. Ens posem a jugar i si algú ens pregunta si pot jugar li expliquem que primer ha de llegir el reglament del joc.Pot semblar antisocial però no ho és. Si algun jubilat o nen ens volia portar conversa, de vegades contestàvem. Ens vàrem adaptar ràpid el públic.

En serio, moltes gràcies per convidar. Aquest any hem agafat experiència. El pròxim any no decidirem triar un joc que duri més de 8 hores.

També hi havia Ludus Mundi, Via lúdica i gent de Tarragona ensenyant altres jocs de taula napoleònis. Un matí molt divertit jugant. Vàrem acabar tots en un restaurant dinant i comentant jocs. Com ha de ser.

Wallignton
Teníem tot un matí i uns dies abans es va decidir provar Welligton. Sabíem que no l'acabaríem però així faríem un tastet.Ens va agradar. Com semblant a Here I Stand o Virgin Queen.


Algú divendres el tornarem a jugar.