dimecres, 15 de juliol de 2015

Seguim amb el Totaler Krieg

Després de l'acabament de la guerra civil espanyola al 43... i dels desembarcament dels aliats a Calais els russos han iniciat una sèrie de fortes ofensives per tal de fer fora els invasors de la mare pàtria. Les fortes ofensives han aïllat els exèrcits que havien ocupat Moscú i Kiev, alhora que amenacen ja amb arribar a Polònia. Potser la tàctica de no cedir terra no ha obtingut els resultats desitjats. Finlàndia, per altra banda, resisteix amb prou feines la embranzida de les tropes soviètiques una vegada els aliats alemanys han marxat per mar. No semblen gaire contents...A França les coses tampoc pinten bé pels esforços de crear un Reich mil·lenari. Després de l'alliberament de Bèlgica i la creació d'un important centre d'arribada de tropes i subministraments s'ha produït un fet llargament ambicionat, la recuperació de París i l'abandonament de França pels alemanys. La trista notícia ha estat la devastació de Metz pels bombardeigs aliats. Passarà el mateix amb Alemanya ara que les forces aèries aliades semblen imparables i disposen de bases al continent.


Amb les tropes de Hitler en retirada el final d'aquesta llarga guerra no sembla tant lluny, potser el 1944 sigui el de l'Armagedon?

3 comentaris:

Pirates! ha dit...

Molt xulo

Pirates! ha dit...

Molt xulo

Tomàs ha dit...

Com que retirada? A en Hitler no li agradarà gens sentir això. Ni un pas enrere! Aguantar i esperar l'ajuda de les joventuts hitlerianes.