diumenge, 24 d’abril de 2016

SATURDAY NIGHT FEVER

Un dissabte al mes acostuma a eser el ultim, en el Centre Civic Mercadal de Girona fan les Saturday Night Fever.
Aquets dissabte per el fet de ser el dia de Sant Jordi es van fer les mateixes i vam anar a donar un volt, el horari es de 10:00 a 02:00 i s'acostuma a jugar a fillers que la propia organitzacio LUDUS MUNDI aporta, tambe es posible portar jocs de casa si es que teniu ganes de jugar o provar algun joc.
En aquesta ocasio van poguer jugar a un joc que encara que entra plenament dintre de la categoria de jocs menors fillers,habilitats,per mainada etc en va agradar el joc es diu TALO.

Per guanyar en aquest joc has de enfilar el teu peo intentan que al final de la partida quedi lo mes amunt posible.

Amb una tirada de dau esculls quines peces de fusta agafes i coloques seguin recles de arquitectura logica es a dir construint de una manera equilibrada i intentant que el teu peo tingui la posibilitat de ascendir un nivell que es lo maxim que es pot ascendir per torn.

Les peces estan limitades i tan o mes important com progresar cap amunt es impedir que els altres o facin per tant la colocacio de entrebancs per els altres es una de les posibilitats del joc.

Un joc entretingut per fins a 4 persones i que es juga en 30 minuts altament recomendable per jugadors amb vocacio constructora i sense por a les altures.