dilluns, 16 de maig de 2016

Keyflower

Con ja es habitual dijous pasat la botiga de jocs JUGARxJUGAR de Girona ens va convidar a una sessio de jocs i que habitualment es fan a la mateixa botiga de 21:00 a 24:00 hores.

Eran un grup de uns 15 jugadors de totes edats i que ens varem repartir en tres taules, jo aquesta vegada havia concretat partida per testar un joc del que tenia forces bones referencies i que es diu Keyflower.

La partida la vam fer a quatre jugador amb una duracio de dugues hores i mitges inclosa explicacio, es un joc de subastes de losetes construccio de ciutat amb colocacio de treballadors, res massa original, l'unic factor de sort es el fet que els treballadors els agafes aleatoriament i a cegues i el color dels mateixos donen el color de la subasta com si del pal de una baralla es tractes, si la subasta comença amb treballadors grocs nomes es popt sobre pujar amb treballadors del mateix color es a dir grocs.

El joc es durillo i l'estrategia varia poc en els quatre torns o estacions que consta la partida.

Tot esta molt ben pensat i el joc quadra perfectament ,com quansevol Eurogame l'ambientacio es perfectament omitible i el factor sort es minim aixo et fa estar atent tota la partida, interaccio entre els jugadors normal i aquesta seria la meva opinio personal del joc, tot molt normal mecaniques ja vistes i res de nou sota el sol.

A mi cada vegada m'agraden mes els jocs que tinguin una dosis d'aleoritat diguem mes elevada, potser si no has jugat a molts Eurogames potser el teu joc pero penso que hi ha d'altres mes divertits i on no et trenques tant el cap.