dijous, 22 de desembre de 2016

Britannia

Mentre us ens dedicàvem a la WWI amb el senderos de glòria d'altres repartien estopa uns segles abans amb el Britannia.
El joc comença amb l'invasió dels romans i a cada jugador (millor 4 representats per colors: groc, verd, blau i vermell) li van apareixent tribus a diferents zones de manera cronològica que representen les invasions que van arribar. Esta molt bé perquè cada una dels diferents pobles/tribus tenen objectius de victòria diferents que a més varien segons l'època.
 S'ha de dir que quan el jugador groc ha fet l'onada Romana la feina que li queda es sobreviure com pugui amb el que pugui, cosa que li pot fer la partida una mica llarga. Mentre que blaus i verds tenen unes bases a les muntanyes que els permeten amagar-se a la bardissa mentre esperen el seu moment i els vermells van fent després dels grocs.

En el joc el moviment es limitat i el combat es a veure qui treu abans 5 o 6. Aquí es demostra empíricament que hi ha gent dotada d'un cop de canell que li fa guanyar combats inversemblants mentre d'altres deixen anar algun renec.


Te gràcia quan aparèxies amb una nova tribu pensant que ets el rei del mambo de la zona i com no miris per el retrovisor apareix una altre tribu d'un altre jugador amb més mala lluna que et passa per sobre.

S'acaba en una sessió de 4/6 hores i es divertit d'anar fent de tant en tant.