dilluns, 3 d’abril de 2017

Collonera 2017

Altre cop s'ha organitzat la collonera de primavera per joia de tots.

Tornaré a agraïr als organitzadors la feina feta i posar-ho fàcil per poder-nos trobar un any més a Vilafranca per jugar.
Adjunto la llista de jocs jugats que aquest cop contenien poques novetats:
https://boardgamegeek.com/geeklist/223596/games-played-la-collonera-russa-2017

alguns han volgut fer passar bou per bèstia grossa amb el patito feo, però com mai es pot dir "d'aquesta aigua no en beuré"; em reservaré els comentaris que faria del quartet que sense vergonya va aconseguir aturar totes les partides en marxa i fer-nos riure una bona estona.

El meu recorregut en aquesta collonera han estat dos "successors express" (cap d'ells va passar del torn tres), un Here I Stand amb coitus interruputs per a mi que com Hasburg anava xalant de com anava i fent el conte de la lletera, mentre el sant pare cremava quatre protestants al final del torn tres i tancava la partida només de començar el quatre. Per acabar una partida de Montbassa que em va agradar i em farà tenir en compte el joc per alguna tarda.
 Tot això mentre no parava de sentir com a les tres taules del fons els avions japonesos i americans del flat top s'enlairave i aterraven buscant l'enemic. 

La logística d'aquesta trobada ha estat millorada amb un càtering que ha permés optimitzar les hores de joc tot i el canvi d'horari.


Senyors, salutacions a tothom, un plaer i fins la propera   ;-)