dimarts, 6 de juny de 2017

A l'espera.


Després del  “Roads to Moscow” que se’ns va entravessar una mica vàrem fer un Twlight strugle i un Waterloo de'n Wallance.

Del Twilight Struggle, res a dir es un plaer anar-lo recuperant de tant en tant:

 

 El Waterloo de'n Martin Wallance no em va conèncer; suposo que s'ha volgut un wargame senzill, però queda una mica trabat amb les formacions i moviment. Imagino que la batalla tampoc va donar per gaire més que aguantar els aliats mentre esperaven l'arribada Prussiana i per part del Francés atacar al principi sense quedar fos.
Si que era interessant el fet de que el jugador actiu no sap quantes activacions tindrà per fase (2 a 5) i que el jugador que menys activacions té condiciona les que es poden fer en el torn, ja que quan un dels dos bàndols les acaba l'altre fa una ronda més i prou independentment de les que li quedin. Això fa que si al principi els aliats son els que marquen les rondes es un desatre per en Napoló i a l'inversa, si qui marca el torn es el Francés l'aliata ho passa molt malament.
Vàrem trobar un parell de gaps en els moviments i atacs, però aquest no era el problema.Aquestes partides varen ser d'impas mentre llegiem les regles del Shifting Sands ;-)