dilluns, 5 de febrer de 2018

Spanish Civil War

Tant jugar a jocs de cartes, també ens han vingut ganes de fer un d’hexàgons presencial. Hem agafat aquest perquè veníem del Cruzada y Revolución i crec que en aquest si el Nacional no trenca la República aquesta si que pot anar perdent, però cumplir la máxima de “Resitir es Vencer” i acabar guanyat la partida.
En la primera partida el primer event va ser que el republicà havia d’atacar Oviedo, es va fer i amb les taules tant sanguinàries va perdre tres unitats. Això va fer que el front del Nord quedés només de començar inoperatiu. L’altre opció era perdre un punt de moral, vista l’experiència es le més intel·ligent.

Hem tornat a començar-ne immediatament una altre i aquest cop va seguint un ritme més històric. El que no teníem del tot present era la retirada de les columnes i ara que estem al torn sis el Nacional ha tingut un moment de crisis al desaparèixer més unitats de les que arriben. Això no dona peu al republicà a contraatacar ja que el Nacional disposa d’una aviació que trenca qualsevol relació que intenti fer. Això ha de portar a que la república hagi de fer més atacs dels que voldria per poder tenir opcions reals en algun d’ells.
Per part Nacional també ha de tenir una actitud més agressiva amb les unitats que han de marxar sense arriscar a que s’enfonsi el front ja que les unitats son millors que les de la república però inferiors en número.


Ara intentem estar més concentrats:


Hem arribat a finals del 1937 amb el Nacional finalitzant la campanya del Nord, però encara una mica trabat mentre que a la resta de fronts la República ha pogut mantenir una línea de defensa consistent i reforçada.


Així que hem optat per reiniciar una nova partida.
Creiem que el Nacional un cop s'ha establert a la península amb l'exèrcit Africà ha de presionar tant com pot per evitar que la República pugi portar la guerra a un punt on tots dos tinguin desgast, però no es mogui la línea de front. Suposo que això implica correr alguns ricos.1 comentari:

Anònim ha dit...

great. I am confident there are many outstanding features coming soon.
hotmail account